Rallylydighetskurs nybegynner

Tid: Helg 1. – 2. mai  2021

Kurssted: Monserud

Oppstart:    1. mai kl 10-15

Varighet: Helg 10 timer

 

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle, og banene er nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer.

Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

I dette introkurset kommer vi til å gå gjennom alle skiltene i klasse 1, altså 30 stykker.

Det er en forutsetning at fører og hund allerede har trent noe sammen, og kan de grunnleggende øvelsene som sitt, dekk og enkel lineføring. Vi setter søkelys på skiltforståelse, plassering av ekvipasje i banen og banebygging.

Instruktør: Beathe er utdannet NKK instruktør, trinn 1. Hun trener aktivt og instruerer i flere klubber.  Driver utelukkende med positiv og moderne hundetrening. Hun har stor glede av å holde kurs, det er gøy å se når treningen gir resultater. Familien har nå 6 Border Collier som trenes og konkurrerer i lydighet, rallylydighet, og agility, trener også spor, balansetrening, og triks. Beathe er også oppdretter av Border Collie

Max 8 Ekvipasjer

Påmeldingsfrist: 23. 4.21

Betalingsfrist: 23.4.21

Påmelding: Kommer

Pris:     kr 1000,- for medlemmer i RAHK

kr 1400,- for ikke medlemmer

 

No Fields Found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *