Hverdagslydighetskurs

Tid: Tirsdag kl 18 – 20

Sted: Monserud

Oppstart: Tirsdag 27. april kl 18 – 20

Varighet: Totalt 6 ganger (12 timer)

Praksis: Vil hovedsakelig foregå på Monserud, men andre plasser kan også forekomme. Dette vil bli informert om underveis i kurset.

Hverdagslydighetskurset passer for hunder fra 6 måneders alder. Her gis hundeeier en innføring i grunnleggende ferdigheter og aktivisering av hund. Deltakerne gis treningsverktøy slik at de etter kurset skal kunne foreta innlæring av enkle momenter. Elementer som kontakt, ro, innkalling, gå pent i bånd, miljøtrening, lek, belønning, selvkontroll og grensesetting er aktuelle tema.

Kursopplegget består av en blanding av teori, demonstrasjon og praksis. Kurset går over 6 kvelder og krever noe egentrening mellom kurskveldene.

Instruktør: Linn-Jeanette Krogstad-Johansen

Linn-Jeanette har hatt hund nesten hele livet. I dag har hun to Japanske spisshunder og en Chihuahua. Hun er aktiv innen rallylydighet, lydighet, utstilling og agility. Har snust litt på blodspor og Nosework. Linn- Jeanette brenner for godt samarbeid mellom hund og menneske – og hunden som en gledesspreder i samfunnet. Hun er utdannet NKK Trinn I

Max 8 ekvipasjer.

Påmeldingsfrist: 26.04.21

Betalingsfrist:  26.04.21

Påmelding: Kommer

Pris: Kr 1100 ,- For medlemmer i RAHK

Kr 1500, – For ikke medlemmer

 

No Fields Found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *