!! KURSET ER FULLT!! HELGEKURS AGILITY NYBEGYNNER

DETTE KURSET ER NÅ FULLT OG PÅMELDIG ER IKKE LENGER TILGJEGELIG!!

¤ Kursplass: Monserud, Rakkestad Hundeklubb.
¤ Dato og tid: Helge kurset har oppstart fredag 12.april fra 18.00 – 20.00.
Dette blir en teoridel uten hund, og er obligatorisk for deg som skal delta på kurset med hunden.
Lørdag og søndag blir fra kl.10:00 til 16.00.
Det anbefales at man bruker en sele på hunden under treningen.

Max 12 ekvipasjer på dette kurset

¤ Kursinformasjon:
Har du vært med på introkurs agility
eller har du ønske om å bli med på treninger eller konkurranser ?
For å bli med på treningene i Rakkestad hundeklubb må du ha gjennomført et nybegynnerkurs i agility. Det er fordi vi ønsker at hundesporten skal utføres på en sikkerhetsmessig forsvarlig og god måte. Hunden må være minimum 1 år.
På nybegynnerkurset i agility vil vi gå igjennom hvert enkelt agilityhinder, og deretter innlæring av disse. Vi skal jobbe med litt enkel handling så ekvipasjene vet litt mer hva agility går ut på som en helhet. Fredag kveld er det teori og gjennomgang av hva vi skal igjennom i løpet av helgen.

Max 12 ekvipasjer på dette kurset

¤ Intruktør:
Michelle Riise Hvistendahl er vokst opp i en aktiv hundefamilie. Familien har i dag 7 Border Collier og driver oppdrett av rasen. Hun begynte å konkurrere i agility da hun var 15 og fikk sin egen hund “Blue” da hun var 17. Ekvipasjen går i kl.2 både i LP og RL. Hun trener og konkurrerer i lydighet, rallylydighet, agility, balansetrening, trekking og nesearbeid.
Hun er utdannet instruktør i Svensk brukshundklubb (SBK instruktør).Hun er opptatt av hundens språk og positive innlæringsmetoder for best mulig innlæring. Trivsel, samspill, og å ha det gøy verdsetter hun høyt.

¤ Påmelding:
Ved påmelding sendt følgende info til e-post riisehundekurs@gmail.com
·         Type kurs.
·         Deltagers navn.
·         Rase, alder og kjønn på hunden.
Påmelding er økonomisk bindende, og kursavgiften refunderes kun ved gyldig veterinærattest/legeattest og dersom Rakkestad hundeklubb må avlyse.   ¤ Kurset betales til kontonummer 1050.19.16698  med navn og kurs.¤ Påmeldingsfrist: 25.Mars.2024¤ Betalingsfrist: Fortløpende etter påmelding og senest 1 uke før kursstart.¤  Pris: Kr 1400 for medlemmer i RAHK Kr  1800 for andre.