Blodspor videregående – FULLSATT

 Tid:                    Helgen 18.-20.08.23

Oppstart:         Fredag 18.08.23  Sporlegging kl 17.00
lørdag 10.00 – ca 16.00 og søndag 10.00.- ca. 15.00
Varighet:          ca 12 timer
Oppmøtested: Korperudmoen. Følg skilting til Budalen fra fylkesvei 124.
Utstyr:               Sele og sporline samt halsbånd og kobbel taes med av den enkelte.
Ta også med GPS til bruk ved sporlegging om du har.
Blod, skank og annet sporleggerutstyr fåes på kurset.

Dette kurset er for de som ønsker å konkurrere, eller aktivt jobbe med hunden sin på blodspor. Klubbens medlemmer som har deltatt på nybegynnerkurs i blodspor prioriteres.

Kursinnhold: I dette kurset vil du få en videre innlæring/ utvikling i blodspor. Forkunnskaper tilsvarende et nybegynnerkurs i blodspor er nødvendig for å delta på dette kurset.  Det vil være teori og praksis om hverandre.

Det er umerkede prøvespor som skal legges og gås. Ønsket er at flere skal bli klare til prøver.  Ekvipasjer som har gått nybegynner blir blodsporkurs hos oss, og våre medlemmer blir prioritert ved utvelgelsen av deltagere. De som bruker blodspor som aktivitet er også velkomne på kurset, men de som har planer om å melde seg opp til prøver blir prioritert.  Skriv derfor  noen ord om dette under merknader i påmeldingen.
Spor legges fredag og lørdag og går de lørdag og søndag. Ekvipasjen får med seg sporlegger og instruktør/dommer når dere går sporene.  Nivået tilpasses etter første spor. Etter kurset skal du vite hvordan du ligger an i forhold til oppmelding til prøven, og  ha fått kunnskap om hva som skal til for å nå dit.

For de som har lyst vil det være mulig å melde seg opp til bevegelig blodsporprøve, og den  vil bli gjennomført på søndagen. Påmeldingen gjøres da på lørdagen.

Hovedinstruktør: Kåre Undrum
Kåre utdannet seg som instruktør da det ble påbudt med ettersøkshund i jaktsammenheng i 1992, og er også dommer. Han har avholdt blodsporkurs hvert år siden, og synes fremdeles det er morsomt å dele av sin kunnskap til glede for nye ekvipasjer. Han har med seg tre hjelpeinstruktører som trener aktivt med blodspor.

Max 8 ekvipasjer
Spørsmål og kontakt før kursstart gjøres via kursrahk@gmail.com

Påmelding er økonomisk bindende.
Kursavgiften refunderes ved gyldig veterinærattest/legeattest og dersom  Rakkestad hundeklubb må avlyse.

Pris kr 1750 for medlemmer av RAHK og kr 2150 for andre.

 

Påmeldingsfrist: 04.08.23     

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *