Valp og hverdagslydighetskurs

Valp/hverdagslydighetskurs

Kurset er fulltegnet, men mulighet å melde seg på for å stå på venteliste

Tirsdager og torsdager i april fra 18 -20

Oppstart: Tirsdag  11.april

Varighet:  6 x 2 t (12 t)
Tirsdag 11.april, torsdag 13. april, tirsdag 18. april, torsdag 20.april, tirsdag 25.april, torsdag 27. april.

Kurset gir hundeeier en innføring/ videreføring i grunnleggende ferdigheter og aktivisering av hund. Kursopplegget består av en blanding av teori, demonstrasjon og praksis.

Deltakerne gis flere treningsverktøy slik at de etter kurset skal kunne foreta innlæring av enkle momenter. Elementer som kontakt, ro, innkalling, gå pent i bånd, miljøtrening, lek, belønning, selvkontroll og grensesetting er aktuelle tema.

Dette kurset blir individuelt tilpasset der hvor deltakerne er.

Instruktør: Linn-Jeanette Krogstad Johansen
Hun har hatt hund nesten hele livet. I dag har hun en Japansk spisshund og en Chihuahua. Hun er aktiv innen rallylydighet, lydighet, utstilling og agility. Har snust litt på blodspor og Nosework. Linn- Jeanette brenner for godt samarbeid mellom hund og menneske- og hunden som en gledesspreder i samfunnet. Hun er utdannet NKK Trinn ! instruktør.

Rakkestad hundeklubb  gir mulighet for at flere i familien kan delta på valp/hverdagslydighetskurset med sin hund. Gi beskjed ved påmelding.

 

Påmeldingsfrist: 28.mars

Påmelding er økonomisk bindende.
Kursavgiften refunderes ved gyldig veterinærattest/legeattest og dersom Rakkestad hundeklubb må avlyse.   
Betaling : Fortløpende etter påmelding og senest  en uke før kursstart.
Kurset betales til kontonummer 1050.19.16698 og merkes med kursets navn samt deltagers navn Pris: Kr 1300,- for medlemmer i  Rakkestad hundeklubb og Kr 1700,- for andre