Rallylydighetskurs nybegynner

Nybegynnerkurs i Rallylydighet

 

Tid:                     1.-3.april 2022
Kursplass:        Monserud, Rakkestad hundeklubb
Oppstart            Fredag 1.april kl 18:00 – 20:00 Teori
Lørdag 2. april og søndag 3.april  kl 10:00 – 15:00 Praksis
Varighet:          Helg (12 timer)

 

Har du lyst til å prøve rallylydighet? Har du deltatt på introkurs,  eller har du kommet litt i gang og ønsker hjelp med veien videre? Da er dette kurset for deg!

På kurset går vi igjennom de viktigste grunnferdighetene hunden må kunne for å gå en bane i de laveste klassene i rallylydighet. Vi lærer oss hva de forskjellige skiltene betyr og vi øver oss på å gå flere skilter etter hverandre.

Kurset er ment som en introduksjon til hva rallylydighet er, gjennomgang av regelverk og innlæring av øvelser i klasse 1.

Rallylydighet går ut på å gjennomføre flere forskjellige øvelser i en nummerert rekkefølge. Dette er en utrolig sosial og trivelig hundesport.  I Rallylydighet skal vi ha det gøy sammen med hunden.

Kurset passer for de som er interessert i å lære om hva rallylydighet er og for de som har holdt på med rallylydighet en liten stund. Kurset passer for alle hunder i alle aldre, men det er en fordel å ha de grunnleggende øvelsene som på plass, kontakt, lineføring og sitt/dekk og bli.

Instruktør: Torunn Olsen.
Torunn er å se i konkurranse ringen i rallylydighet, og har fire hunder, hvorav tre er i kl 3. De har også trent lydighet, og har vært innom litt agility og nosework. Hun har gått en rekke ulike kurs med egne hunder. Det å se fremgang og samspill mellom hund og eier, har gitt henne lyst til å jobbe med dette. Hun er godkjent instruktør trinn 1 NKK, og har utdannet seg videre etter det.

Max 8 ekvipasjer

Påmelding er økonomisk bindende.
Kursavgiften refunderes ved gyldig veterinærattest/legeattest og eventuelt hvis Rakkestad hundeklubb må avlyse.   

Får du ikke bekreftelse etter påmelding ta kontakt med oss på mail kursrahk@gmail.com.

Påmeldingsfrist:          25.mars 2022

Betalingsfrist:               Fortløpende etter påmelding, senest 25.mars 2022

Pris:     kr 1300,- for medlemmer av RAHK
kr 1700,- for ikke medlemmer

No Fields Found.