Gøy med Hund – introkurs til forskjellige aktiviteter

Gøy med hund


Kursplass: Monserud, Rakkestad Hundeklubb
Datoer: 04/9, 07/9, 11/9, 14/9
Kurset går mandager og torsdager over fire ganger. 

Kl.18.00-20.00


 

Dette kurset er et introduksjonskurs til forskjellige aktiviteter/hundesporter hvor 
AGILITY- RALLYLYDIGHET-TRIKS- NESEARBEID får hver sin kveld.
Agility er en hundesport som fokuserer på samspill og samarbeid mellom hund og fører i en løype med forskjellige hindre som hunden skal passere i riktig rekkefølge med færrest mulig feil, på kortest mulig tid.
Rallylydighet er en hundesport der glede, samspill og en positiv holdning er viktigere enn presisjon. Man orienterer seg i en bane ved hjelp av nummererte skilt og banen kan bestå av momenter fra lydighet, kreativ lydighet og agility.
Triks er moro å lære bare for gøy og er super aktivisering. Triks er også nødvendig dersom du skal begynne med hundesporten kreativ lydighet (freestyle/HTM).
Nesearbeid er aktivisering og også en søkssport for hunden. Du vil få et innblikk i hvordan du kan stimulere hunden din mentalt og la deg fascinere over hundens utrolige luktesans.

Kunne du tenke deg å snuse litt på disse aktivitetene? Da er kanskje dette kurset noe for deg. Det er en fordel om hverdagslydigheten er på plass for å få mest mulig ut av dette kurset, og hunden må minimum være 1 år.

Ta med flere forskjellige godbiter, og leker som skal brukes som belønning.

 

Instruktør:

Michelle R.Hvistendahl er utdannet instruktør i svensk brukshundklubb, og har Trinn 1 instruktørutdanning gjennom NKK. Hun har også ulike kurs innen styrketrening, massasje og mentalitet på hund.Hun er vokst opp med border collie og har i dag 7 border collie og driver oppdrett av rasen. Hun  konkurrerer i lydighet og rally og er nå i klasse 2 med sin border collie Blue. Aktiviteter som nesearbeid, trekking og balansetrening er også en del av hva hun trener og konkurrerer med. Michelle er opptatt av hundens språk og samspillet mellom hund og eier.Hun fokuserer på positiv trening som skaper trivsel og mestring, og hun vil tilrettelegge individuelt med forskjellige innlæringsmetoder på kurset.

Ved spørsmål angående kurset kan denne e-postadressen brukes kursrahk@gmail.com.

Påmelding er økonomisk bindende.
Kursavgiften refunderes kun ved gyldig veterinærattest/legeattest og dersom Rakkestad hundeklubb må avlyse.   
Kurset betales til kontonummer 1050.19.16698 og merkes med kursets navn samt deltakers navn
Påmeldingsfrist: 21.august
Betalingsfrist: Fortløpende etter påmelding og senest 1 uke før kursstart
Pris:                        Kr 1300 for medlemmer i RAHK Kr  1700 for andre