Blodsporkurs viderekommende (konkurranse/ettersøk)

Kurset er dessverre fullt

Tid:                     Helgen 9.-11.09.22
Oppstart:         Fredag 9.9  Sporlegging kl 16.00
lørdag 10.00 – ca 16.00 og søndag 10.00.- ca. 16.00
Varighet:          ca 12 timer
Oppmøtested: Et sted i Rakkestad, nærmere informasjon før kursstart.

Kursinnhold: I dette kurset vil du få en videre innlæring/ utvikling av blodspor. Forkunnskaper tilsvarende et nybegynnerkurs i blodspor er nødvendig for å delta på dette kurset.  Det vil være teori og praksis om hverandre.

Det er umerkede prøvespor som skal legges og gåes. Ønsket er at flere skal bli klare til prøver.  Ekvipasjer som bruker blodspor som aktivitet er også velkomne på kurset, men de som har planer om å melde seg opp til prøver blir prioritert.  Du må derfor skrive noen ord om dine planer  under merknader i påmeldingen!
Spor legges fredag og lørdag og gåes lørdag og søndag. Ekvipasjen får med seg sporlegger og instruktør/dommer når sporene gåes.  Nivået tilpasses etter første spor. Etter kurset skal du vite hvordan du ligger an i forhold til oppmelding til prøve, og  ha fått kunnskap om hva som skal til for å nå dit.  Det vil bli mulighet for aktuelle kandidater å gå AK bevegelig blodsporprøve søndag. Dette er ikke inkludert i kursprisen, og mer informasjon om dette fåes under kursets gang.

Utstyr: Sele og langline samt halsbånd og kobbel taes med av den enkelte. Det blir mulighet til å få kjøpt noe utstyr om man ikke har. Ta også med GPS til bruk ved sporlegging evt. Dogtrack eller annen app til bruk ved sporlegging om du har. Papir og blyant. Bompenger fredag, lørdag og søndag er inkludert. Blod, skank og annet sporleggerutstyr er inkludert.

Instruktører:     KåreUndrum/VibekeKvisler
Kåre utdannet seg som instruktør da det ble påbudt med ettersøkshund i jaktsammenheng i 1992, og er også ettersøksdommer. Han har avholdt blodsporkurs hvert år siden, og synes fremdeles det er morsomt å dele av sin kunnskap til glede for nye ekvipasjer. Vibeke er utdannet ettersøksdommer og har avholdt kurs i siden 2009. Både Kåre og Vibeke er med og arrangerer prøver.  Sammen er de dynamitt!

Max 8 ekvipasjer
Spørsmål og kontakt før kursstart gjøres via kursrahk@gmail.com

Påmelding er økonomisk bindende.
Kursavgiften refunderes ved gyldig veterinærattest/legeattest og dersom Rakkestad hundeklubb må avlyse.
Kurset betales til kontonummer 1050.19.16698 og merkes med kursets navn samt deltagers navn
Påmeldingsfrist: 26.08.22.      Betalingsfrist:  fortløpende og senest 1 uke før kursstart

Pris: Kr 1700,- for medlemmer i RAHK og   Kr 2100,- for andre

No Fields Found.