HOME KURS UTSTILLING AGILITY RALLYLYDIGHET LYDIGHET MILJØTRENING
KLUBBEN VÅR - OM OSS

Rakkestad hundeklubb ble stiftet offisielt den 22. mars. 2012, og  er en klubb underlagt Norsk Kennel Klubb. Vi har på kort tid vokst oss til en klubb med et aktivt miljø, og teller per aug.2016 knappe 200 medlemmer. Vi ønsker at klubben skal være et møtepunkt for alle som interesserer seg for hund, og fremme glede og samarbeid mellom hund og fører.

Uansett om du ønsker å konkurrere på høyt nivå, eller har lyst til å møte andre hundeeiere for sosialt samvær med hunden i sentrum, håper vi at du kan finne rom for dette hos oss. All klubbdrift er dugnadsbasert, og dette gjør at klubbens aktiviteter vil svinge noe over tid. En klubb kan aldri ha flere aktiviteter enn medlemmene har tid og lyst til å drifte.

Vår visjon er at alle skal ha det gøy med hunden sin – uansett alder på fører og rase på hunden!

Postadresse til Rakkestad Hundeklubb:

Rakkestad Hundeklubb
1891 Rakkestad

Organisasjonsnummer: 998 298 857

VIPPS:75983

Kontonummer: 1050 18 07252

OBS! OBS!  Kurskonto-nummer: 1050 19 16698  NYTT!!

E-post til webmaster:

webmaster.rhk@gmail.com